fbpx

Personlig trener

Trening, spesielt styrketrening er en basar med utrolige gevinster. Styrketrening kan forebygge skader, øke idrettslige prestasjoner, og ikke minst gi deg et stort overskudd i hverdagen. Styrketrening gjort riktig, er selve grunnmuren I helse, forebygging og prestasjon. Ikke minst viser studier til at det har svært god effekt på mental helse.

I over 13år har jeg jobbet som personlig trener, hvor 8år av disse var for toppidrettsutøvere i verdensklasse. Så vet jeg at ingenting er tøffere enn selve hverdagen for noen

Hvordan foregår en time med personlig trener?

Sammen tar vi for oss din historikk. Så går vi i gjennom øvelser som passer akkurat deg, hvor målet er at du skal være trygg i utførelse av alle øvelser på egenhånd.

Men du er selvfølgelig velkommen til å fortsette sammen med meg for å overraske deg selv, hvor langt du kan nå med det iboende potensialet du har i deg.

Prisliste

Personlig trening / Rehabilitering
Sammen setter vi et mål og går gjennom øvelser som er skreddersydd for deg. Om det er forebyggende trening, idrettsspesifikt eller for god helse og alt som hører med av styrke og kondisjon.

850,- NOK